TEEMAT

Hei,

Oletko ajatellut, että tämän maan hyvinvointi on rakentunut kristillisten arvojen pohjalle katsottiinpa mitä elämänaluetta tahansa. Tässä teknistyvässä yhteiskunnassa tarvitaan jatkossakin lämmintä inhimillisyyttä, lähimmäisestä välittämistä.

OMANTUNNONVAPAUS-kansalaisaloitteen vireillepanijana toivon, että tähänkin maahan saadaan oikeus kunnioittaa ihmiselämää sen koosta ja iästä riippumatta niin paljon, ettei kenenkään tarvitse olla lopettamassa toisen elämää vastoin vakaumustaan.

Kaikilla tulee olla yhtäläiset oikeudet opiskeluun ja ammatinharjoittamiseen. Rakenneuudistuksia tehtäessä potilas on saatava takaisin keskiöön. Eurot rakenteiden ja järjestelmien sijasta potilaisiin. Jokaisella potilaalla on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi levollisen lämpimästi riittävän ajan kanssa asiasta riippumatta. Ennaltaehkäisyyn on panostettava paljon enemmän.

Lasten oikeus äitiin ja isään on taattava. Perinteiselle avioliitolle on saatava takaisin sille kuuluva asema. Vähemmistöille tarvittaessa omat liitot. Lapsiperheiden ja ikäihmisten hyvinvoinnista on huolehdittava.

Pk-yrittäjyyttä on tuettava ja luotava uusia työpaikkoja. Työtalkoisiin on jokaista kannustettava. Byrokratiaa vähennettävä. Heikompiosaisista on huolehdittava niin, ettei maa jakaudu kahtia. Sisäiseen ja ulkoiseen turvallisuuteen on panostettava riittävästi.

OMANTUNNON VUOKSI. KRISTILLISTEN ARVOJEN, OIKEUKSIEN JA KAIKKIEN HYVINVOINNIN PUOLESTA!

Hyviä äänestyspäätöksiä toivoen,
Sari Tanus
Kristitty gynekologi,
3 pojan äiti, ”Hockey Mum”  😉
Tampere

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s